5 Redenen voor zetwerk bij Tosec

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor zetwerk bij Tosec. Hieronder zetten we de belangrijkste uiteen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om samen tot de best passende oplossing te komen.

Wanneer u op zoek bent naar meerdere bewerkingen voor uw product, dan biedt Tosec veel mogelijkheden.

Naast snijden kunnen wij uw producten snijden, kanten breken, van (tap)gaten voorzien, lassen, frezen en nog veel meer. Alle bewerkingen worden door Tosec uitgevoerd en u heeft simpelweg maar 1 leverancier. Het scheelt u tijd en dus geld. Daarnaast biedt het logistieke voordelen omdat producten sneller en goedkoper worden geproduceerd.

Bij Tosec worden alle zettingen opgeslagen in ons systeem.

Al het zetwerk wordt daardoor op dezelfde manier geproduceerd en zijn sneller en voordeliger uit te voeren. Helemaal bij repeterend werk. Tosec denkt graag met u mee wanneer u op zoek bent naar uniek zetwerk of wanneer uw producten een speciale zetting nodig hebben. Onze reeks aan verscheidene kantbanken biedt de mogelijkheid en capaciteit om van klein en eenvoudig tot groot, zwaar en en complex zetwerk voor u te produceren.

Tosec kan als metaalbedrijf snel handelen als u met spoed op zoek bent naar zetwerk.

Wij hebben een grote voorraad aan plaatstaal en bieden een divers aanbod aan staalsoorten. Naast aluminium, RVS of staal als S235 en S355, hebben wij ook slijtvast- en hoogsterkte staal op voorraad. Wanneer u grote of bijzondere plaatformaten nodig hebt, kunt u die tevens bij ons aanvragen.

De grote kracht van Tosec is onze jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking.

De levering van onderdelen aan vele projecten in de infrastructuur, offshore, maritieme sector en de transportsector dragen bij aan het zo efficiënt mogelijk inrichten van ons productieproces. Onze kennis delen wij graag met u. Op onze Wiki pagina vindt u meer informatie over plaatbewerking.

Vaak vragen bepaalde vormen van zetwerk om een unieke aanpak.

Wij denken graag met u mee en kunnen zowel enkelstuks als seriewerk produceren. Dit geldt voor al onze bewerkingen. Veel van onze machines zijn ingericht op seriewerk en kunnen zo efficiënt en voordelig bewerkingen als snijden of kanten breken uitvoeren. Doordat wij ons over de jaren heen gespecialiseerd hebben in kleine series, zijn we zeer flexibel en zijn in staat snel te schakelen.

Meer informatie over:

Bekijk ook

Laser, plasma en autogeen

Laser- plasma en autogeensnijden hebben elk hun voor- en nadelen.

Lees meer
Lasersnijden - kosten

Lees hoe u zelf een praktische start kunt maken met besparen op uw snijwerk.

Lees meer
Plaatwerk buigen

Buigen als bewerking is het gecontroleerd omvormen van plaatwerk.

Lees meer