Over ons

Tosec is een metaalbedrijf uit Zwolle, volledig gespecialiseerd in plaatbewerking. Wij snijden, verspanen, buigen en lassen op 1 locatie waardoor wij onze levertijden kort houden en een hoge leverbetrouwbaarheid kunnen garanderen. Ons machinepark is ruim opgezet en biedt kansen voor zowel kleine als zeer grote producten en van enkel stuks tot seriematig werk.

Alle bewerkingen onder 1 dak in uw voordeel

Tosec biedt u vele mogelijkheden van plaatbewerking onder 1 dak. Denk hierbij aan snijden, buigen, verspanen, lassen. Daarnaast zijn bewerkingen als kanten breken, laskanten voorbewerken of het zagen van profielen ook ons dagelijks werk. Het voordeel is dat wij veel kennis in eigen huis hebben en minder tot niet afhankelijk zijn van derden.

Een goede samenwerking met onze plaat leveranciers alsook een ruime voorraad garandeert korte levertijden.

Doordat wij gebruik maken van zelf ontwikkelde en geheel op Tosec toegespitste software, kunnen we in zeer korte tijd nauwkeurig opgemaakte offertes versturen. Tevens hebben wij een grondig overzicht van onze productie en zijn in staat op elk moment van de dag nauwkeurig de voortgang van uw producten te monitoren. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, kunnen wij u tijdig informeren.

Contact

Heeft u vragen of kunnen wij u iets voor u betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

Tosec B.V.
Hoekerweg 2
8042 PH Zwolle

Meer informatie over: