Kies voor Tosec

Ben je op zoek naar je eerste nieuwe baan of wil je een nieuwe stap in je carrière maken? Leren van ervaren collega's? Werken met je vrienden? Kom dan bij ons werken in Westenholte in Zwolle. Bij Tosec word jij een échte metaal-technicus. Met persoonlijke begeleiding en volop doorgroeimogelijkheden, ben je zeker van een toekomst in de metaalindustrie. Dus waar wacht je nog op?
Solliciteer via WhatsApp of e-mail en kies voor Tosec!

Vacatures
Tosec heeft uiteenlopende vacatures en is altijd op zoek naar nieuwe collega's. Zoek je werk als productiemedewerker plaatwerk, bijvoorbeeld als lasersnijder, kantbank operator of verspaner? Of heb je meer affiniteit met lassen van metaal en zoek je werk als constructiebankwerker, robotlasser, programmeur van lasrobots? Dan zoeken wij jou!

Zaterdagkracht
Ben jij die persoon die na schooltijd het heerlijk vindt om nog een paar uurtjes in de schuur bezig te zijn met je brommer, fiets, lasapparaat of het gereedschap van je ouders? Steek jij graag de handjes uit de mouwen en wil je meer verdienen dan in een supermarkt of met een krantenwijk? Een bijbaantje of vakantiewerk bij Tosec zou wel eens heel goed bij jou kunnen passen!

Stageplaatsen en afstudeeropdrachten
Voor studenten die graag extra kennis willen opdoen, hebben wij verschillende opdrachten en mogelijkheden.
Bijvoorbeeld een meeloopstage, tussentijdse stage of afstudeerstage met een passende stageopdracht.
Onze opdrachten en mogelijkheden liggen in de richting werktuigbouwkunde (wtb), ICT, mechatronica e.d. Volg je een andere richting, maar zie je mogelijkheden binnen Tosec, neem dan gerust contact met ons op.

Werken en leren - BBL
Word de metaal-technicus van de toekomst met onze BBL-opleiding! Leer van ervaren professionals, ontdek de modernste technologieën en maak jezelf onmisbaar in de industrie. Start nu je carrière met een baangarantie na afronding. Wij betalen je opleiding en jij werkt 4 dagen in de week. 1 Dag per week ga je naar school. Doordat je de theorie van school snel in de praktijk kunt toepassen, leer je gericht en zie je snel resultaat.