Vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten

Vacatures

Tosec heeft uiteenlopende vacatures en is altijd op zoek naar nieuwe collega's. Zoek je werk als productiemedewerker plaatwerk, bijvoorbeeld als lasersnijder, kantbank operator of verspaner? Of heb je meer affiniteit met lassen van metaal en zoek je werk als constructiebankwerker, robotlasser, programmeur van lasrobots? Dan zoeken wij jou!

Daarnaast zoeken wij C++ software developpers en LUA programmeurs. Daarmee wordt jij een onderdeel van onze visie op "Industry 4.0" en werk je aan software van robot besturingen, de ERP software die wij zelf ontwikkeld hebben en andere applicaties. Je wordt ingezet op basis van de ervaring die je hebt opgedaan bij eventuele vorige werkgevers. Ben je starter? Dan ben je zeker net zo welkom.

Stageplaatsen en afstudeeropdrachten

Voor studenten die graag extra kennis willen opdoen, hebben wij verschillende opdrachten en mogelijkheden.

Bijvoorbeeld een meeloopstage, tussentijdse stage of afstudeerstage met een passende stageopdracht.

Onze opdrachten en mogelijkheden liggen in de richting werktuigbouwkunde (wtb), ICT, mechatronica e.d. Volg je een andere richting, maar zie je mogelijkheden binnen Tosec, neem dan gerust contact met ons op.

Metaaltechniek BBL: Leer, groei en start je carrière nu!

Werken en leren - BBL

Word de metaal-technicus van de toekomst met onze BBL-opleiding!

Leer van ervaren professionals, ontdek de modernste technologieën en maak jezelf onmisbaar in de industrie. Start nu je carrière met een baangarantie na afronding.

Wij betalen je opleiding en jij werkt 4 dagen in de week. 1 Dag per week ga je naar school. Doordat je de theorie van school snel in de praktijk kunt toepassen, leer je gericht en zie je snel resultaat.

Meer informatie over: